SSHC AS

Vi tilretttelgger også tjenster hos kiropraktor, fysioterapeuter, naprapater, osteopater, muskelterapeut og for vacuumterapi.

Ønsker du et opphold på klinikken?

SSHC AS tilbyr opphold:

Til ungdommer som har falt eller er på tur til å falle ut av skolen. Vi organiserer det slik at det blir ukesamlinger der ungdommer møtes og lever i lag.

Til mennesker som har psykiske utfordringer / diagnoser, angst, panikkangst, utbrenthet, CFS (Chronic Fatigue Syndrome), ME (Myalgisk encefalopati), autoimmune sykdommer, matintoleranser og matallergier.

Vi lager helseprogrammer for deg og ditt liv.

Vi har kompetanse i Tenkning, - Ernæring - Fysiologi og tilbyr i våre rehabiliteringsprogram:

Kommunikasjon / Mental Trening med Nevro Lingvistisk Programmering (NLP), individuelle tilpassede ernæringsprogrammer og fysiologisk trening og basal stimulering av skjelett muskulatur med Nevro Motorisk Programmering (NMP).

Tankefelt terapi (TFT) og vi har undervisningsprogrammer om menneskets hjerne, biologi, psykologi og sammenhengen mellom disse.

Blodprøver som tester for matallergier og matintoleranser (IgE, IgA og IgG).

Urinprøver som tester stoffskiftet på cellenivå (celle metabolsk test).


I et helseopphold hos SSHC AS tilrettelegger vi individuelle program med:

Kommunikasjon: Kartlegging/utredning av utfordringer og sette i gang tiltak mot valgte mål.

Mental trening: En mental treningsteknikk/hypnose som er basert på forskningen Nevro Lingvistisk Programmering (NLP).

Ernæring som reduserer stress: Maten vi spiserpåvirker oss både fysisk og mentalt. I rehabiliteringsopplegget vektlegger vi ernæringsprogrammer som påvirker vårt hormonssystem og skaper optimale forutsetninger for fysiologi og mentale prosesser.

Nevro Motorisk Programmering: En fysiologisk stimulering av skjelettmuskulatur med toniske (sakte) bevegelser.

Tankefeltterapi (TFT): En metode mot psykologisk og emosjonelt stress.

Fysiologisk fostring: Både i skog, fjell og sjø etter den enkeltes interessefelt.

Andre tjenster: Vi tilrettelegger for avtaler hos kiropraktor, fysioterapeuter, naprapater, osteopater og for vacuumterapi.

Helse - Utvikling - Kommunikasjon

Kommunikasjon, tilknytning og ernæring er forutsetninger for helse.SSHC AS utreder symptomer og tilrettelegger helseprogrammer.Du får også tilbud om tjenester hos andre terapeuter.

Langvarig stress skader.

Langtidsstress kalles på fagspråket HPA-aktiverig. Det vil si aktivering av hypotalamus, hypofysen og binyrene og stresshormonet cortisol utløses fra binyrene.


Stress griper direkte inn i kroppens biokjemi, organer, hormoner, immunforsvar, muskler, ledd, fordøyelse og slimhinner.

Hver endokrin kjertel, hvert eneste hormon har en avgjørende betydning for dine symptomer og sykdom.