Scandianavin School of Human Communication (SSHC)

Referanser:

Jeg turt ikke oppsøke deg, før jeg var så redd for at det viktigste i livet mitt skulle bli ødelagt. Jeg forstod da at endring i meg selv var nødvendig. Jeg hadde to redsler opp mot hverandre, for det første at livsverket mitt skulle falle sammen, og det andre var å tørre å se hvem jeg er, og hvor jeg stod i livet. Når jeg var helt nødt slapp jeg deg inn. Det er nå, først etterpå, at jeg skjønner at det var lurt. Jeg har fått flere føtter å stå på. Jeg har kuttet ut flere ting som jeg ikke trenger å bruke energi på, og bruker energien på ting jeg trenger. Jeg har nå redskapene i meg selv til å gjøre, sette igang endringene til det jeg vil. jeg kjenner jeg lever og er ny".

En tilbakemelding fra en leder:

"Ville så gjerne gi deg en tilbakemelding på timen jeg hadde hos deg. Visste egentlig ikke hva jeg gikk til, men jeg visste bare at jeg måtte til deg. Har siden jeg var barn båret med meg en sårbarhet i forhold til det å aldri bli sett, og aldri hatt noen å støtte meg/hatt noen i ryggen. Denne følelsen har vært så sterk og sårt at den har hemmet meg videre i livet. Kjære Tone, det å komme til deg og være i dine kjærlige energier gav meg så mye. Du tok tak i det vonde og bare "blåste" det vekk, og alt dette bare med en kort seanse med terapi. Er både imponert og utrolig takknemmelig. timen hos deg rommet jp så mye mer enn det, men det var dette som virkelig satte meg fri fra min fortid. Så tusen takk skal du ha Tone. du er bare nydelig"

Ellen Marie:

"Det har gått meget bra for min sønn den siste tiden. Han har vært på skolen hver dag siden han kom i gang. Han har tydeliggvis lært mye i prosessen om hva som er viktig for han - knyttet til å etablere god trivsel rundt seg. Nå er han veldig bevisst på god ballanse mellom riktig kosthold, har det meget bra med seg selv, og er i god ballanse. Uten din hjelp hadde vi nok ikke klart å gi vår sønn den riktige oppfølgingen - slik situasjonen var. Må bare takke så mye for det"

Fra en engasjert pappa:

"Jeg tror på dine og mine ressurser, og at vi har ulike veier til samme mål. Jeg tror at livets plan foredles i våre erfaringer, som er Jegets kjerne,  og frigjøres i sansene. Jeg tror på sansens makt; det jeg ser, hører, føler, lukter og smaker, og vet at menneskehets vel ligger i sansingen som bidrar til tanker på riktig og galt". Tone Dinesen 2012.